Bli medlem

Vill du och ditt företag bli medlemmar, eller vill du veta mer?

Mikael Bohman
Ordförande Västra Mälardalen i Samverkan
0221-344 58 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tina Viitala Joelsson
Marknadsföring
072-733 25 23 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Arne Olofsson 
Nyföretagarrådgivare
070-58 67 817

Månadens förebild februari 2017

Peter Gustafsson

Motiveringen lyder: 

"Få är så förknippade med sitt företagsnamn att det blir som ett extra efternamn. Att Peter är lika med Rink är ett tecken på stark lokal förankring och en stor närhet till företaget och dess tjänster för oss som lever och verkar i Västra Mälardalen. Peter har en förmåga att med sitt lugn och aldrig sinande känsla för service, leverera högkvalitativa produkter och tjänster även i situationer som kräver snabb leverans. Han rör sig när vi andra står still.

Peter är en tydlig förebild som visar attityder som Västra Mälardalen i samverkan står för: mångfald, öppenhet och stolthet!"

Månadens förebild Peter Rink

Månadens förebild september 2016

Anna Ytterberg

Motiveringen lyder: 

"Anna verkar som en av flera musikaliska ledare inom Arbogabygdens församling sedan lång tid tillbaka. Under våren 2016 genomfördes "Jesus Christ Superstar" i Heliga Trefaldighets Kyrka i Arboga. Tre utsålda föreställningar och ett enormt positivt bifall från publik och medverkande blev resultatet.

Utan Annas bidrag i form av mod, kunnande, energi, ledarskap och sann glädje hade projektet enbart stannat vid en dröm, nu blev det verklighet.

Anna är en tydlig förebild i Västra Mälardalen. Hon visar upp attityder som Västra Mälardalen i Samverkan står för: mångfald, öppenhet och stolthet."

(Foto: Peter Asp, Bärgslagsbladet Arboga tidning. Här kan du läsa artikeln från morgonsoffan där priset delades ut)

anna

 

Månadens förebild april 2016:
Mohammed Al-Hakim

Motiveringen lyder:

"Att använda ordet raketkarriär på april månads förebild kan inte bli mera rätt. Mohammed klassas idag som en av landets bästa fotbollsdomare och har gjort en spikrak karriär mot toppen och är idag FIFA-domare. Han utnämndes till Årets Domare på fotbollsgalan 2015. Hans mål är att bli Champions League- domare. Han är mycket bra förberedd inför varje match, såväl fysiskt som mentalt. Tränar hårt och målmedvetet. 

Han är också officer i Svenska försvaret och försöker delta i integrationsprojekt i mån av tid. 

Mohammed är en tydlig förebild som visar attityder som Västra Mälardalen i samverkan står för: mångfald, öppenhet och stolthet!"

Månadens förebild april 2016 liten

Månadens förebild februari 2016

Lennart Stenfelt

Motiveringen lyder:

"Månadens förebild är en person med stort engagemang och brinnande intresse för Arbogas historia. Han är en viktig nyckelperson i Arbogas två största evenemang, Arboga Medeltidsdagar och Gammeldags Julmarknad.

Dessutom leder och utvecklar han arbetet med att levandegöra Arbogas historia. Lennart är en person som alltid ställer upp och hans engagemang är till mycket stor nytta för Arbogas identitet och kulturliv.

Lennart är en tydlig förebild i Västra Mälardalen. Han visar upp attityder som Västra Mälardalen i Samverkan står för: Mångfald, öppenhet och stolthet."

lennartstenfelt2

 

Månadens förebild oktober 2015

Johanna Ericson

Motiveringen lyder: 

"Johanna Ericson är på många plan engagerad i Västra Mälardalens utveckling. Dels är hon framgångsrik egen företagare inom kommunikation, men också en spännande författare som redan har hunnit med att skriva tre böcker, en trilogi och fler är på gång.

Särskilt utmärkande är hennes stora engagemang för hur attityder påverkar oss och hur viktigt det är att vi alla är goda ambassadörer för västra Mälardalen.

Positiva attityder är Johannas specialområde.

Johanna är en tydlig förebild i Västra Mälardalen. Hon visar upp attityder som Västra Mälardalen i Samverkan står för: Mångfald, öppenhet och stolthet."

 

Månadens förebild Oktober


Västra Mälardalen i Samverkan

Västra Mälardalen i Samverkan (ViS) är en ekonomisk förening. Företagarföreningar och näringsliv på de tre orterna är medlemmar,
liksom kommunerna Köping, Arboga och Kungsör.
Följ oss

Facebook-icon


Foto: Thomas Ljungqvist


ViS mission

Genom samverkan utveckla företag och boende i Västra Mälardalen

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.">

Copyright ViS 2014. Web: NyWeb